Høj renhed Kobber mål

Høj renhed Kobber target fremstillet i Kina på billig pris Simple indførelsen af kobber sputtering target partikel væksten varierede meget, alt efter målet materiale. Partikler vokset til 300 nm-5 mm, normalt har en af to forskellige figurer. Kompakt partikler med en næsten...

Send forespørgselChat Now

Høj renhed Kobber target fremstillet i Kina til den billige pris

Simpel introduktion af kobber spruttende mål

Partikel væksten varierede meget, alt efter målet materiale. Partikler vokset til 300 nm-5 mm, normalt har en af to forskellige figurer. Kompakt partikler med en næsten kugleform blev produceret af sputtering grafit, titanium, wolfram og rustfrit stål mål, mens trådagtige-formet fraktal partikler dannet ved sputtering aluminium og kobber mål.

SPECIFIKATION:

Produktnavn

Kobber Sputtering mål

Stock nr.

GX100

Sammensætning

Cu

Diameter

100mm

Tykkelse

4mm

Renhed

> 99,999%

Cassification af høj renhed Kobber mål

Kobber mål har fly og roterende mål er flyet kobber målet ark, runde, firkantede, osv. Roterende kobber mål er rørformede, selv om det har højere ved hjælp af forholdet, det er svært at processen. Høj renhed Kobber skal være ekstruderet, trukket, justeret, varme behandlede og bearbejdet behandling måder at få færdig roterende målprodukter. Anvendelsen af kobber mål som belows: Dc diode sputtering, tre pole sputtering, fire splash, rf sputtering, for at målrette sputtering, ion beam sputtering, magnetron sputtering, osv., kan være forgyldt reflekterende film, ledende film, halvleder, kondensator film, dekorative film, beskyttende film, integrerede kredsløb, og LED, etc.Compared med andre mål, lave kobber indikativprisen er det første valg under mødet belægning funktion.

Applikationer

Metallurgiske deoxidizer

Høj temperatur resistent materialer

Som slibemidler, slibende værktøjer kan bruges til f.eks slibesten, sand klinknagler, slibning hoved, flise osv

Fordele

Korrosionsbestandighed, høj styrke, høj hårdhed

God slid-modstand ydeevne, modstå stød

Stabile kemiske ydeevne, høj varmeledningsevne, høje resistente temperatur

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Q: Hvordan til at beskæftige sig med de dele, der er modtaget, da de findes for at være i dårlig kvalitet?

A: kan du sikker være på at alle vores produkter er QC inspiceret helt og accepteret med inspektionsrapporten før levering. Generelt vil der ingen ikke-overensstemmelse. I tilfælde af ikke-overensstemmelse, og de fejl, der identificeres var forårsaget af os, vil vi sørge at reparere eller gøre rigtige dele for dig. Vi er handel forsikring leverandør af Alibaba, det vil give dig max beskyttelse.

Q: Hvad er MOQ?

A: normalt indstille ikke vi MOQ, men jo mere den billigere. Desuden er vi glade for at gøre prototypen eller prøve for klienter til at sikre kvalitet standard.

Q: hvilken slags betalingsbetingelser er accepteret?

A: For lille ordre, 100% T/T betaling inden produktion

For stor ordre, 40% deposit, kunne balance udbetales før levering.

Q: om nogle prøver kan leveres?

A: Ja, bare brug for nogle prøve koster, vi vil returnere det tilbage når fortsætte i massefabrikation.

Q:IF vi ikke kan finde, hvad vi ønsker på din hjemmeside, hvad skal vi gøre?

A: du kan e-mail os beskrivelserne og billeder af produkterne, du har brug for, vi vil kontrollere, om vi har dem. Vi udvikler nye varer hver måned, og nogle af dem ikke er blevet uploadet til hjemmesiden i tid. Eller du kan sende os prøve af express, vil vi udvikle dette element til bulk køb.


Hot Tags: høj renhed Kobber målrette, Kina, producenter, leverandører, fabrik, pris, billige
Relaterede produkter
Undersøgelse