Hjem > Viden > Indhold
Foranstaltninger til forlængelse af forsøgslivet for aluminiumoxid med høj temperatur
- Sep 05, 2017 -

1, i overensstemmelse med kravene til styringen af ​​tørretårnet-grænsefladen, stabil drift for at forhindre tårnets grænsefladesvingninger for at forhindre alkalien; kontrol tørring Tower $ literal opløsningskoncentration i 1. Mellem 3g / l-1 4g / l kræver dette, at vi skal kontrollere koncentrationen af ​​alkali og dampalkali, når alkali eller alkali blandes. Langtidsanvendelsen af ​​fortyndet løg skal være erstattet i tide for at reducere fosfatindholdet i $ literal opløsning, hvilket reducerer aluminiumoxidforbruget i høj temperatur.

2, streng kontrol af virkningen af ​​hydrogen, mange faktorer af kemisk reaktion i oxidationsprocessen minimere dannelsen af ​​nedbrydning, reducere regenerering byrden af ​​høj temperatur aluminiumoxid i hvid jord seng, forlænge serviceperioden for høj temperatur aluminiumoxid, kontrollere driften af ekstraktionsprocessen, især for at styre $ literalt indhold i ekstraktet, så det er mindre end 0,3 g / l. Dette reducerer tårnets belastning, således at arbejdsvæsken i tørretårnet forårsaget af reduktionen af ​​fænomenet stærkt reduceret, samtidig med at mængden af ​​$ literal reduceres til den hvide jordbund.

3, streng aluminatføde af høj temperatur, kræver høj temperatur aluminiumoxid i vand, $ liter opløsning og arbejdsvæskemedium og langvarig nedsænkning ændres ikke blødt, ikke smadrer, det er det, der spiller den normale funktion, hvis styrken er utilstrækkelig eller soaks efter pulverisering, støvbæltet til andre processer, vil have den uønskede konsekvens, kan forårsage, at hydrogenkatalysatoraktiviteten falder ned, oxidationsydelsen reduceres. Væskenes oversvømmelse i udvindingstårnet udgør en alvorlig trussel mod produktionssikkerheden.