Hjem > Viden > Indhold
Kobber af høj renhed, der anvendes i kobbersputtering mål
- Jan 17, 2018 -

Ultra High Puriy Copper Target Usage

 

Velegnet til DC-sputtering, trepolet forstøvning, spaltning på fire niveauer, RF-sputtering, målspruttering, ionstråleforstøvning, magnetronforstøvning mv. Kan være belagt reflektionsfilm, ledende film, halvlederfilm, kondensatorfilm, dekorativ film, beskyttende film, integreret kredsløb, display osv. Sammenlignet med andre mål er prisen på kobbermål lavere, så kobbermålmateriale er det foretrukne målmateriale under forudsætning af at opfylde filmlagets funktion.

 

Ultra High Purity Copper target klassificering

Kobbermål har et plan kobbermål og rotationen af kobbermålene.

Plane kobber mål er flaky, runde, firkantede og så videre.

Roterende kobbermål er rørformet, brug af høj effektivitet, men ikke let at behandle gennem høj renhed af kobberekstrudering, strækning, udretting, varmebehandling, bearbejdning og anden forarbejdning for at kunne producere kobberroterende målprodukter til sidst.

 

Ultra Høj Renhed Kobber Mål Fremstillingsmetoder

1, kobberproduktion og rensning: Kobberråmaterialer er kobbermalm. Kobbermalm kan opdeles i tre kategorier

sulfidmalm såsom chalcopyrit (CuFeS2) malmer (Cu5FeS4) og chalcocit (Cu2S) og så videre.

oxid mineraler såsom rød kobber (Cu20) malachit [Cu2 (OH) 2CO3] silicium malachit (CuSiO3 • 2H20) og så videre.

⑶ Et kobberindhold på ca. 1% (0,5% ~ 3%) af kobber og kobber er værd at udnytte, fordi flotationsmetoden kan være en del af malmgangen og andre urenheder fjernet og få højere kobberindhold (8% ~ 35%) koncentreret sand. Det rå kobber opnås efter ekstraktion, og kobberet raffineres fra 99,95 til 99,99%, 99,999% og 99,9999% ved multiple elektrolyse- og zonesmeltningsmetoder. På nuværende tidspunkt er den højeste renhed i Kina omkring 99,9999% (6N).

2, med høj renhed kobber ingots som råmaterialer til råmaterialer smedning, rullning, varmebehandling, således at gødningen korn inden for de mindre, forøget tæthed for at opfylde sputtering målet kræves for kobber.

3, det deformerede kobbermateriale af høj renhed efter bearbejdning, krav til bearbejdning af kobbermål med høj præcision, høj overfladekvalitet, forarbejdet til en vakuumbelægningsmaskine, krævede målestørrelse på den, kobbermålet og belægningsmaskinen og mere trådforbindelse.

 

Ultra High Renhed Copper mål outlook

Med den hurtige udvikling inden for elektronikindustrien er kravene til kobbermål også stigende trin for trin. Renheden af kobbermål og markedsstandardisering skal stadig standardiseres af det relevante nationale tekniske personale.


Et par af: Nej

Næste: Mikrokrystallinsk