Hjem > Nyheder > Indhold
Messing
- Sep 05, 2017 -

Messing er en legering af kobber og zink. Messing, som er lavet af kobber og zink, kaldes almindelig messing. Messing er ofte bruges til at gøre ventiler, vandrør, klimaanlæg og andre interne og eksterne apparat slægtskab og radiatorer.

Hvis det er sammensat af mere end to former for elementer i en række forskellige legeringer kaldet special messing. Kobber legeringer består af bly, tin, mangan, nikkel, jern og silicium. Special messing kaldes også Special messing, det har høj styrke, store hårdhed, stærke kemiske korrosionsbestandighed. De mekaniske egenskaber af opskæringsprocessen er også fremtrædende. Messing har en stærk slidstyrke. Den sømløse kobber rør, som er tegnet af messing, er af høj kvalitet, blød og slid modstand. Messing sømløse rør kan bruges til varmevekslere og kondensatorer, lav temperatur rørledninger, ubåd transport rør. Gør ark, strip, bar, rør, trykstøbning dele, osv. Kobber i 62% ~ 68%, plast stærk, fremstillingsudstyr pres-resistente.

Ifølge de forskellige typer af legering elementer indeholdt i messing, er messing opdelt i fælles messing og special messing. Pres bearbejdet messing kaldes deforme messing. Messing med zink som den vigtigste tilføjelse af elementer af kobberlegering med smukke gule, kollektivt kendt som messing. Kobber og zink to-yuan legering kaldet almindelig messing eller simpel messing. Mere end ternære messing kaldes special messing eller kaldes komplekse messing. Messing legering med en lavere end 36% består af solid løsning og har god kold arbejder ydeevne, såsom messing med zink 30% zink bruges til at gøre shell tarme, almindeligt kendt som bomber