Hjem > Nyheder > Indhold
Karakteristik af magnesiumlegering
- Sep 05, 2017 -

I den praktiske metal er den letteste metal, andelen af magnesium er omkring 2/3 af aluminium, er jern 1/4. Det er den letteste metal i praktiske metaller, høj styrke, og meget stive.

Programvirkefelt: magnesiumlegering er meget udbredt i bærbart udstyr og bilindustrien for at nå lightweight.

Andelen af magnesiumlegeringer er tungere end plast, men styrke og elasticitet af unit vægttab er højere end i plast, så de samme styrke komponenter, magnesium legering dele kan være tyndere og lettere end plastik. Hertil kommer, da magnesiumlegeringer har en højere specifik styrke end aluminium og jern, kan de reducere vægten af aluminium eller jern komponenter uden at reducere styrken af komponenterne.

Anvendelsesområde: mobiltelefon, størrelsen på LCD-skærmen på den bærbare computer stiger hvert år, og magnesiumlegeringer bruges i deres tandbøjle rammen og tilbage shell.

Varme overførsel: selv om magnesium legering termisk ledningsevne er mindre end aluminiumslegering, men end plast snesevis af gange gange højere, derfor, magnesiumlegering, der anvendes i elektriske produkter, kan effektivt distribuere den indre varme udenfor.

Ansøgning rækkevidde: magnesiumlegeringer bruges på tarme og varme dræn, der producerer høj temperatur computere og projektorer. Brugen af magnesiumlegeringer på den ydre beklædning af fjernsyn kan gøres uden afkøling huller.